PS4 Review! En binnenkort meer onder de loep

Door Elazz op maandag 21 juli 2014 20:00 - Reacties (0)
Categorie: Gaming, Views: 2.084

Ik heb al een post geschreven over mijn PS4 nadat ik die een paar dagen in mijn bezit had. Nu met meer games en speeluren heb ik een, naar mijn zeggen, een redelijk uitgebreide review geschreven over het apparaat.

Tijdens de afgelopen weken heb ik op één of andere manier het geluk gehad om meerdere producten van een nieuwe generatie te bemachtigen en ik heb besloten om ook daarvan reviews te zullen schrijven met het in acht nemen van de feedback die ik zal krijgen met mijn PS4 review. Ik zal de komende weken proberen regelmatig een review te schrijven van een product dat ik onlangs heb gekocht en toevallig en recent telkens een nieuwe generatie inluidde.

Dus de Playstation 4 is het eerste product en de 3500 woorden tellende review kun je hier lezen.

De consolegeneraties duren best lang maar van de andere producten waar ik over mijn bevindingen zal schrijven ontvangen wel jaarlijks verscheidene updates. Ik zal beginnen met hardware om vervolgens ook multimedia producten en diensten op regelmatige basis te reviewen omdat ik het leuk vind om de ervaringen met anderen te kunnen delen! Verder plaats verwijs ik naar de reviews via deze weblog omdat ik de wijzigingen omtrent het review systeem op tweakers.net zelf gezorgd heeft voor een slechtere kwaliteit (omdat zelfs beoordelingen met 1 regel tekst in de highlights komen te staan) en daardoor volgensmij mensen minder geneigd meer zijn om überhaupt nog de moeite te nemen om ze te lezen.

Een mobiele telefoon is in ieder geval het volgende. Eindelijk een echte high end toestel na al die jaren!

Volgende: Van Nokia N73 naar de Sony Xperia Z2 07-'14 Van Nokia N73 naar de Sony Xperia Z2
Volgende: Eindelijk een PS4: Een herbegin van een welbekende ervaring 07-'14 Eindelijk een PS4: Een herbegin van een welbekende ervaring

Reacties

Er zijn nog geen reacties op deze post


Reactie formulier
(verplicht)
(verplicht, maar wordt niet getoond)
(optioneel)